Rond 1

Och så vann Sävehof och Alingsås sina första hemma matcher. Rätt väntat. Men jag tror fortfarande att Alingsås kommer att bli utslagna av Hammarby. Kappelin kan knappast göra samma stormatch igen. Men det är en rätt imponerande målvakt. Det är få målvakter i Sverige som kan spika igen på det viset.

Axnérs blogg är utan tvekan Sveriges bästa. Läses antagligen av flest och är förvånansvärt intelligent skriven. Och dessutom modig. Antagligen har han varit en böld i röven länge och sa säkert något till Bengan en gång i tiden  som Bengan inte kunde förlåta. Däremot är det kul att läsa Axnérs texter innan Skånska Dagbladets journalister rättat stavfelen och de grammatiska misstagen.

Men jag undrar vilket ful spel som Axnér egentligen spelade mot Ola Månsson. Det sägs att han tillsammans med vissa i styrelsen intrigerade för att få bort Ola. Och inte var det enbart lagets dåliga resultat som gjorde att han ville bli av med Ola, utan för att Ola inte alltid stod bakom Axnér. Axnér mår säkert bättre nu när han har en kompis som tränare, som han kan styra.

Apropå H43 så undrar jag hur det ekonomiska läget är. Stämmer det att både man minskar på kanslipersonalen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0