Axnérs mikrofon

Visst blev försöket med att sätta en mikrofon på Axnér något av antiklimax. Det var inte mycket som hördes i första halvlek och i andra blev det helt tyst. Vad var det man ville uppnå med exprimentet? Om man nu ville att Axnér skulle höras, så borde man högt ljudet. Men något roligt kom ju fram ändå, som frågan till domarna om man måste somna först för att de skulle blåsa för passivt spel.

H43 kämpade som vanligt. Idag gick man runt lite mer på spelarna och det gjorde antagligen att man trots allt inte förlorade matchen. Jag tycker nog att H43 ska vara nöjda med en poäng även om det säkert sved att tappa den enam poängen i slutsekunderna. Det här var ändå ett steg framåt.

Apropå mitt domarinlägg så var dagens domarpar inte särskilt konsekventa i sin bedömning. Så dagens insats kvalificerar dem knappast till Sveriges bästa.

Men vilket underbetyg till H43 fansen! Under 1000 i publiken är riktigt dåligt. Och då hade ändå H43 bjudit in åskådare från andra klubbar. Varför inte passa på att komma till hallen och stödja sitt lag? Varför inte göra matchen till en fest i tv? Varför är det så svårt att stödja laget när stödet behövs som mest? Detta gäller också Lugipubliken som mest vill komma till match när det går bra för laget. Antagligen är Lundaborna alldeles för bekväma och de har säkert inte det rätta sportintresset.









Kommentarer
Postat av: Avbytarbänken

Angående domarpar. Avbytarbänken ogillar par som blåser sönder matcher och inte tillåter kampmomentet. Bland de sämsta finns därför; Bröderna Gomér och Johansson/Sonesson. Även Johansson/Kliko har en förmåga att ibland tuta lite för mycket. Finns säkert ett och annat par till som blåser för ofta.



Bäst är Maths och Patrik.

2009-12-11 @ 10:52:30
URL: http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Sonesson mycket kompetent och trevlig på och utanför plan. problemet är hans domarkollega.

2009-12-12 @ 10:41:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0