Diverse

Bjerringbro-Silkeborg har gjort ett litet ryck i den danska ligan efter vinsten mot FCK igår och leder med fem poäng. Nu började man ju bra även förra året för att ändå missa det danska mästerskapet, så det återstår att se om de håller hela säsongen ut i år.

Och Kiel slog ut Flensburg ur den tyska cupen i onsdags. Men annat var väl inte att vänta.

Isländska mitt 6:an Robert Gunnarsson byter till Rhein Neckar Löwen. När man nu inte lyckades värva Michael V Knudsen så blev det alltså en islänning istället.

Idag möts Frankrike och Spanien i den ena VM-semifinalen samt Norge och Ryssland i den andra. Som den värdelöse tippar jag är så tror jag det blir en VM-final mellan Spanien och Norge.

Med tanke på det usla ekonomiska läget i dansk handboll så är nog inte femteplatsen det man hade behövt för att locka sponsorer till handbollen. Men det känns ändå som om de danska damerna är på väg tillbaka mot världstoppen. Det verkar som om generationsbytet snart är gjort.

Det är värt att notera att Tyskland slog Rumänien i matchen om sjundeplatsen. Det är starkt gjort och visar vilken tuff grupp Sverige hamnade i. Tre av de sju bästa placerade lagen kom från Sveriges grupp. Och fyra från de tre andra grupperna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0