En hel rad av intressanta matcher

Det känns som om vi är på väg in i ett läge där vissa lag börjar hitta både spelet och en position i den hittills rekordjämna tabellen. Det börjar bli hög tid för vissa lag att inte tappa mer och riskera ett slutspel. Nu kommer ett antal viktiga matcher i en rad.

Ikväll har vi prestigemötet mellan Alingsås och Hammarby. Ska Alingsås dra ifrån ännu mer i toppen? Ska Hammarby tappa ännu mer mark?

OV möte H43 hemma. En vinst för Helsingborgarna så drar man in H43 i kampen om nedflyttningsplatsen.

Lindesberg mot RIK. Lindesberg har det tufft just nu och behöver vända trenden. Sker det mot RIK?

Lugi mot Malmö. En rätt oväntad toppmatch där vinnaren hakar på i serietoppen. Vem som vinner känns ovisst.

Alingsås mot Ystad. En verklig toppmatch. Samma frågor gäller som i matchen mot Hammarby. Om Alingsås vinner både mot Hammarby och Ystad lär ingen komma ikapp i årets serie.

Sävehof mot GUIF. GUIF måste börja vinna mer än en match i taget för att behålla slutspelschansen. Men det lär bli tufft mot Sävehof.

Kristianstad mot Hammarby. En oväntad streckmatch. Men jag tror Hammarby blir för tunga, även om Kristianstad verkar ha börjat komma igång.

Drott mot Skövde. Också en viktig match kring slutspelsstrecket. Skövde känns uppåtgående medan det motsatta gäller Drott. Det ska bli intressant att se vem som vinner.

Och så börjar dam-VM i helgen. Även här väntas ett rad intressanta matcher. Men mer om det i ett annat inlägg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0