Handboll igen

Efter att ha gått upp några kilon över julen så är det dags igen för lite handboll. Känns alltid bra.

I elitserien spelades två matcher igår. Lindesberg verkar ha brutit den nedåtgående trenden och vann hemma mot Malmö med uddamålet. Fick därmed revansch för uddaförlusten mot Malmö borta. Ett Malmö som däremot verkar ha det tyngre just nu, fyra raka förluster. Är väl inte den bästa reklamen för "Slaget i Malmö".

Och Sävehof krossade Skövde. Jag vet inte, men jag tycker det känns som om Sävehof är på väg tillbaks. Om trenden håller i sig blir de farliga i slutspelet.

Idag spelas fem matcher. Och sen blir det uppehåll ända tills den 3:e februari. Dagens tv-match är Lugi hemma mot Ystad. Det lär bli rätt mycket folk, men inte pga av Lugifansen kommer att vallfärda till hallen. Skulle gissa att Lugifansen gör precis som H43: arna och stannar hemma och ser på tv istället. Men istället så kommer det att vara många ungdomar från Lundaspelen på plats.

Från blått håll går tongångarna att det inte blir något med Alexander Hansen. Klubben gör en tvärvändning och verkar inte nu längre vilja förknippas med drogmissbruk. Märklig hantering, tycker jag. Först tar man kontakt med Hansen, sen går man ut i media vid ett flertal tillfällen och säger att han snart är spelklar och att han kommer att förstärka laget, och sen blir det alltså inget av det hela. Kanske tycker var han mer ringrostig än förväntat. För det här med droger måste man ju ha känt till på förhand eller så är han kanske fortfarande inte drogfri. 

Däremot verkar det fortfarande vara aktuellt med Ljubomir Palovic som förstärkning. Vi får se om denna affär kan gå hela vägen.

Hur går det nu i dagens tv-match? Skulle gissa att Ystad vinner. Tycker fortfarande att det känns som om Lugis vinster inte bara beror på skicklighet, utan även på en stor del tur.

Undrar om Kim är återställd i axeln nu? Annars är det trots allt märkligt att han är med i "EM-truppen".






Kommentarer
Postat av: Dnul i neröS

Haha, patetiskt att kommentera 11 raka insatser utan förlust i en rekordjämn elitserie som "tur". Bevisar återigen din inkompetens.

2009-12-28 @ 09:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0