Onödigt

Lugi ledde idag ett tag med nio bollar i andra halvlek och ändå så var RIK helt plötsligt bara ett mål efter. Onekligen verkligen onödigt spännande för hemmapubliken. Men hur är detta egentligen möjligt? Om det nu finns vinröda som börjar tro på en SM-finalplats för Lugi så är det bara att inse att stabiliteten inte finns där. Man är antagligen inte mentalt förberedd för att gå långt i slutspelet. Men trots detta så är Lugi på väg framåt. Spelarna börjar få självförtroende och den jämna och breda truppen är rätt imponerande när spelet fungerar.

Men RIK är antagligen ett obehagligt lag att möta. Det handlar verkligen om pang-pang handboll och när det fungerar så trillar målen in i snabb takt.

Men nästan ännu mer onödigt var det röda kort som Kim Ekdahl drog på sig i slutsekunderna. Varför fick han nu för sig att sparka bollen ut i publiken? Antagligen trodde han att matchen var slut, men ändå. Varför sparka ut bollen? I nästa match, det tv-sända derbyt mot Ystad, lär han därmed vara avstängd.

Och dagens domarpar, Fredrik Johansson & Johan Sonesson, lär knappast kvalificera sig för titeln som Sveriges bästa.

Nu börjar jag ge upp. Kan Lugi verkligen inte komma på något annat bättre sätt att göra hemmamatcherna till en handbollsfest än att ha pojk- eller flickhandboll som pausunderhållning? Varför provas aldrig några nya grepp? Hur svårt kan det vara?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0