Snöpligt slut

Det var ju fan att Frankrike vann över Tyskland idag så att matchen mellan Sverige och Danmark blev betydelselös för båda lagen. För även om segern måste kännas bra för de svenska tjejer som spelar i Danmark, så känns segern ändå lite avslagen.

Men idag så spelade Sverige riktigt bra och det är inte säkert att Danmark hade klarat av att vinna även om matchen hade betytt något för dem. Det är synd att man inte hade det här spelet i matcherna mot Frankrike och Tyskland. Frankrikematchen svider fortfarande eftersom Sverige egentligen var det bästa laget och dessutom hade matchen i sin hand.

Hoppas nu att tränarduon ändrar upplägget till nästa turnering. Jag kan inte förstå varför man tar med fyra mitt 6:or eller varför Gulldén fick så mycket speltid. Och varför fick inte Flognman spela mer? Hon var ju riktigt duktig i de matcher hos spelade. Sen är det väl hög tid att lära Kain hur man placerar sig vid kantavslut, även om hon idag gjorde 3-4 räddningar från kanten. Och något måste ha varit fel i den mentala uppladdningen. Det krampaktiga och ojämna spelet i de fyra första matcherna beror nog till stor del på en felaktig mental anspänning. Idag visade man hur bra man kan spela när det är viljan som styr och inte nervositeten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0