Snytingar

H43 åkte på en snyting mot Sävehof. Ett taggat och tufft Sävehof gav inte de blå en chans. H43 fick smaka på sin egen medicin kan man säga. Och Axnér åkte själv på några snytingar och tröttnade till sist och gav Jonathan Stenbäcken en tackling i sidan. Varpå det röda kortet kom fram. Visserligen hämnades Axnér och visserligen visade han dåligt humör men så mycket till tackling var det inte. Stenbäcken föll förvånansvärt lätt för att var så stor. För min del kunde domarna behållit det röda kortet.

Man kan också undra hur länge Roganovic kommer att vara hel. All matchning och alla smällar han åker på under matcherna borde ta ut sitt pris, förr eller senare. Och vad händer då med H43: s spel? Truppen känns väldigt smal just nu. Alltför mycket hänger på Anton Månsson, Roganovic och Daniel Lindqvist.

Nu väntar några tuffa derbyn mot OV och Kristianstad. Kanske avgörs bottenstriden där.

Det är antagligen hög tid att komma i mål med de nya förstärkningarna.  


Kommentarer
Postat av: fp

Givetvis föll Stenbäcken lätt. Och givetvis ska efterslängar av den här typen ge rött kort, oavsett om motståndaren faller eller inte.

Från första parkett kändes det som om Axnérs utvisning hängde i luften redan innan knocken från Jakobsson (som förvisso borde ha gett två minuter).

En intressant fråga är huruvida det är slumpen som gör att just en elak bloggare är den som får ta emot flest smällar och tjuvnyp. Det känns onekligen som att man lägger lite extra kraft bakom när man får chansen.

Axnér kanske kan anmäla Stenbäcken till JK för brott mot pressfriheten. :)

2009-12-15 @ 09:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0