Ökad mediaexponering

HEH: berättade i förra veckan att SvT och TV4 Sport vardera kommer att sända ett 20 tal matcher  från elitserien, slutspelet och SM-finalerna. Utöver det så kommer även Alingsås matcher i Champions League att sändas. Dessutom kommer HEH: s "Handbollskanalen" att sända ett 80-tal matcher redan nästa säsong.

Det är helt fantastiskt med denna ökade mediaexponering som jag är säker på kommer att öka allmänhetens intresse, vilket i förlängningen innebär mer pengar till handbollen i form av ökad publik, sponsor- och reklampengar.

HEH: s nämde också att enligt analysföretaget Sponsor Insight så är handbollen redan nu den tredje största lagsporten när det gäller mediaintresse.En position som lär stärkas med denna satsning.

Även om det ibland känns som om handbollen i Sverige lever under svåra omständigheter så går vi alla fall åt rätt håll. Jag är rätt optimistisk för framtiden. Även om vi har en bit kvar till Bengans topp, så är både dam och ungdomssidan starkare än någonsin. För eller senare borde damerna slå igenom. Kan vi hoppas att det sker redan i EM?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0