Dagen efter

Sitter här och funderar på landskampen igår. Det var en rätt märklig tillställning. Det var ju konstigt hur tama och slarviga spelarna var i 45 minuter. En del kan säkert förklaras av att man är sliten i slutet på säsongen, men det borde ju även gälla motståndarna. Jag fattar inte att man inte kämpade mer för att säkra EM-platsen. Eller var man kanske överladdade?

Men det fanns också en hel del positivt. Niklas Ekberg kom in och var helt oberörd av stundens allvar. Fredrik Petersen,  Kim Ekdahl, Lukas Karlsson och Mattias Gustafsson gjorde inte heller bort sig. Jonas Källman samlade ihop sig och var lysande som indian på slutet. Det var då matchen vände. Och Beutler/Sjöstrand skötte sig som vanligt.

Däremot tyckte jag att Doder, Lennartsson, Kim Andersson och Arrhenius var bleka. Fast Kim tog sig lite på slutet i ärlighetens namn.

Nu blir det match mot Polen i morgon och det känns väl som att en förlust är att vänta.

Fast jag är fortfarande lika glad som i natt över EM-platsen. Nu tänker jag åka ner till Österrike i vinter.





Kommentarer
Postat av: M

Va det nån som gjorde bort sig är det just kim ekdahl, att sätta in en blek omatchad du rietz istället för en stekhet bliznac som va slutspelets skyttekung och smguldhjälte är ju ett skämt av staffan och ola. Bliznac är exakt vad svenska landslaget behöver, en V9 som är en storskytt och inte är rädd för att skjuta vilket hela svenska landslaget ser ut att vara emellanåt.

2009-06-12 @ 13:25:30
Postat av: K

Såg landslagsträningen dagen innan, Bliznac fintade skott och passade i 45 min.

2009-06-13 @ 07:59:37
Postat av: 08

Snälla Mart. Även om du förpestar alla bloggar med kommentarer om AHK och Bliznacs förträfflighet så kommer Bliznac aldrig kunna spela internationellt. För dålig helt enkelt. OK hemma när nu elitserien håller korpklass. Danmarksproffs som alla andra från västklubbarna?

2009-06-13 @ 10:56:43
Postat av: M

HAHA! För de första är jag inte mart för det andra förstår jag ju att en 08a tycker att elitserien är av dålig klass då hammarby inte klarar av att vinna den. Såg matchen idag han gjorde 2 mål på den speltiden han fick vilket är en godkänd insats mycket bättre än kim ekdahl som har en bit kvar. Också kul att se Kim dra igång bössan ordentligt i slutet på andra halvlek :)

2009-06-13 @ 16:41:58
Postat av: Mart

08> Du är en sån där människa som tro på allt som står i tidningen va? Visst börjar Mart på M, och visst kommer Mart från Alingsås där Bliznac spelar handboll. Men bara för att något för dig verkar solklart är det ju inte alltid så.

2009-06-13 @ 19:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0