Gruppetta

Betydligt härligare match idag. Kul att se ett svenskt lag som kämpade in i det sista och bärgade den poäng som säkrade gruppsegern. Och detta dessutom inför ett fantastiskt publiktryck. Kan hålla med om HEH att det var ett styrkebesked även om jag tycker att Polen var lite blekare än vanligt. Det märks att de är pressade av läget. En förlust borta mot Montenegro i nästa match och de missar EM. Men jag tror att de fixar både den matchen och den sista mot Rumänien hemma.

Vad gäller de svenska spelarinsatserna så skötte sig Sjöstrand i mål som vanligt och Sandström gjorde en viktig räddning i slutet av matchen. Det märks att Jonas Källman är sliten. Ett tag läckte han som ett såll i försvaret och han missade också några avslut. Kim Andersson visade äntligen hur duktig han är. Ett tag mot slutet så höll han ensam Sverige kvar i matchen. Dalibor var bättre idag, men jag tycker ändå att Lukas är nyttigare. Det blir betydligt mer struktur när han är inne på plan. Annars är det rätt häftigt att Ola och Staffan ibland låter båda spela samtidigt. Då måste Sverige ha världens kortaste 9-metersuppställning. Både Niklas Ekberg och Jan Lennartsson var osynliga. Mattias Gustafsson skötte sig på linjen igen. Egentligen är han jäkligt stabil och gör sällan en dålig match. Tobias Karlsson slet som vanligt i försvaret. Och så har vi det här med Bliznac. Skulle jag skriva att han är dålig så kommer det ett antal hetsiga kommentarer från Alingsåsare som ett brev på posten. Men i nästa inlägg tänker jag ändå skriva något om Ekdahl du Rietz och Bliznac. Till sist måste jag nämna Petersens imponerande säkra straffskytte.

Men var det inte konstigt att Perlskog verkade helt omedveten om Petersens problem vid sidan av handbollsplanen? Är man någorlunda insatt i handboll så måste man känna till fylleriskandalen förra året och att han dessutom dömdes för misshandel i våras.



Kommentarer
Postat av: M

Perlskog uppför sig som en efterbliven bandspelare när han kommenterar. För de första har han ingen koll på handboll i någon form och sen så hakar han alltid upp sig på något tjatar om att dme antingen e för gamla, för unga eller orutinerade man kan ju önska att tv4 snart inser sitt misstag me att ha honom som kommentator. Svt lyckas desto bättre me att få fram bra kommentatorer.

2009-06-14 @ 01:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0