Tomt och innehållslöst

Nu börjar det märkas att handbollssäsongen i princip är slut. Det händer inte så mycket att skriva om. Känns faktistk rätt tomt. Men tiden går snabbt och snart börjar allt försnack inför seriestarterna.

Men en sak kan man ju fundera på. Vad innebär Karabatics och Kavticnics byte till Montpellier? Vilka kommer Kiel att välja som ersättare? Innebär det att Kiel får stiga av tronen som Tysklands bästa lag? Kommer Montpellier att bli ett av topplagen i Europa? Det ska bli intressant att följa. Jag kan tycka att det är kul om Frankrike också får ett bra lag så att det inte alltid är finaler mellan tyska och spanska lag. Ciudad Real lär ha ekonomiska problem och tappar ju bl a Stefansson. Kommer vi att få se helt nya lag i nästa års CL final?

På HEH har det spekulerats i om Sverige någon gång kommer att få framgångsrika CL-lag. Jag tror det dröjer. Det kommer inte att hända förrän handbollen i Sverige markant ökar sina publik och sponsorintäkter. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer att inträffa.

Kommentarer
Postat av: hh

Karabatic och Kavticnics ersättare är redan klara det är Gummersbach storskytt Momir Ilic och magdeburg kantspringare Christian Sprenger vilket båda är spelare som nästan håller samma klass som deras företrädare

2009-06-04 @ 23:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0