Axnér och Rustandebatten forts

Skånska Dagbladet som för det mesta har den bästa handbollsbevakningen av morgontidningarna (ett undantag  var dagen efter SM-finalerna där det inte stod något om herrfinalen. Helt obegripligt att man kan missa årets handbollshöjdpunkt!) har tagit upp Axnérs och Rustans debatt i dagens tidning.

Man har bl a intervjuat Arne Johansson som säger sig inte förstå hur debatten kunnat bli så hetsig. Han säger dessutom att vi som reagerat inte har förstått  HEH: s roll och inte heller vilken funktion deras webb har. Deras avsikt är just att publicera sådan inlägg som Rustan och Marcus hade skrivit. Och att Axnér hade varit välkommen att svara på deras webb. HEH: s webb är tänkt som ett debattforum.

Arne Johansson svar känns inte helt genomtänkt. Alla är naturligtvis inte välkomna att blogga på HEH: s webb och man kan inte heller kommentera inläggen där. HEH kan därmed inte ha en fri debatt, så deras webb kan aldrig bli ett debattforum, och då bör man inte tillåta vilka inlägg som helst, inte ens från Rustan eller Marcus. 

Skånskan har även intervjuat H43: s ordförande, som nämner att han är tveksam till HEH: s inlägg. Och jag anar att en schism har uppstått och det vore konstigt annars. Diskussionerna lär fortsätta inom HEH.

 

Kommentarer
Postat av: Lasse

Sedan tycker jag att det är intressant att säga att Markus bloggar på heh.nu, de tog bort bloggen för de inte tyckte det var bra som jag förstod det. När Markus skriver sina inlägg på sidan blir det som om det är något som heh.nu står bakom.



I mitt tycke borde heh.nu införa en blogg igen ifall de nu vill ha skribenter där som för sin tankar fritt från heh.nu. De kan även lägga ut en blänkare om det på sidan men inte publicera det som en nyhet.

2009-05-14 @ 12:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0