Äntligen Alingsås

Igår visade Alingsås äntligen den jävlar anamma och kämpaglöd som var en bidragande orsak till SM-guldet förra året. Det var befriande att se. Visserligen förlorade man mot ett B-lags betonat Ciudad men viljan fanns där nästan hela matchen. Borta var känslan av blyga skolgossar som helst ville vara någon annanstans. Det blev fight ända in till målsnöret. Förhoppningsvis sitter detta i även till kommande matcher. Med denna inställning kan man mycket väl skaka FCK borta. Det lär inte komma mer än runt 500 åskådare i den matchen så något större publiktryck lär det inte bli.

Det var kul att se Bliznac som fightades och vågade göra mål. Varför gjorde han inte så i de senaste landskamperna? Igår visade han att han håller mot bra motstånd. Jag undrar om jag inte är mest imponerad av hans underarmsskott.

Men roligast av allt var väl att se ungdomarna. Vad månde bliva av Jonathan Berg och Pontus Johansson? Och jag är mycket imponerad av Markus Enström, en favorit även sen tidigare. Han ser visserligen inte riktigt ut som en handbollsspelare men vilken spänst och vilket häng i luften!! Och han verkar vara riktigt säker i läget. En given efterträdare till Johan Pettersson.

Överhuvudtaget känns Alingsås gediget. Även utan Bernhardsson och Iveland så rullar maskinen på. Vem ska kunna skaka dem i elitserien?

Kommentarer
Postat av: Blå

Om Bliznac fått mer speltid i landslaget så hade han hunnit komma in i spelet och visa vad han kan. Staffan och Ola är usla på att spela in sina nya spelare. Titta på hur övriga lag matchade sina uppställningar i Super Cup.

2009-11-15 @ 12:56:09
Postat av: Anonym

Bliznac får gå till Hammarby. Då jävlar får han speltid. Landslaget kan inte bara hämta stöttespelare från skåneland. Övriga Sverige måste börja levererar vinnarskallar. Bliznc kan skjuta internationellt med rätt uppbackning. Ensam om detta i Elitserien.

2009-11-15 @ 13:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0