Handbollsklubben

Varför är det inga svenskar i vinjetten? Varför visas två danskar och en fransman?

Och idag så var Perlskog borta från diskussionerna. Börjar Avbytarbänken bli en maktfaktor?

Diskussion om den ekonomiska situationen i dansk handboll och dess konsekvenser för svensk handboll var intressant. Nu tror jag inte att det blir ett allmänt ras i dansk handboll med flera klubbar i konkurs. Handbollen är för stark för att sponsorer och allmänhet ska låta klubbarna konka i stora mängder. Om någon klubb nu skulle gå i konkurs så tror jag att spelarna i första hand hamnar i danska eller tyska klubbar. Det lär alltså inte vara så många som kommer tillbaks till den svenska serien.

Antydningarna om myglet i den internationella handbollen fick mig att tyvärr återigen tänka på IHF: s ordförande, skurken från Egypten. Och är det något som kan reta upp mig rejält så är det mygel och korrumperade pampar. Ibland känns det som handbollen håller på att gräva sin egen grav. Undrar om Europa någon gång kommer att göra en revolt mot Mustafas diktatur.

Och jag tror Ystad vinner på torsdag mot Lindesberg och håller alltså inte med Hellgren.


Kommentarer
Postat av: Avbytarbänken

Avbytarbänken är en maktfaktor den dag då en gungande steady camen ersätts med två fasta kameror =)

2009-11-25 @ 10:23:28
URL: http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se
Postat av: !

Apropå maktfaktor. Minns när Anders Person, då i ystad IF, helt sonika flyttade en kamerman och hela hans utrustning (fast kamera) under pågående match och i direktsändning (SVT24). Gubben flyttade sig och sitt ekipage. SVT gnällde i halvtid, men kamerans nya placering kvarstod.

2009-11-25 @ 14:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0