Handbollskväll

Äntligen något som kan liknas vid en handbollssatsning! Tänk både lite bundesligasnack, en härligt jämn match och sedan en studiodiskussion. När hände detta senast i svensk television? All heder till TV4 Sport. Hoppas nu att detta inte var en engångsföreteelse utan att det blir fler handbollskvällar.

Lövet tycker jag sköter sig rätt bra. Det är lustigt att se att han även i studion börjar ta samma plats som på handbollsplanen. Axnér känns mer som en lättviktig men smårolig sidekick. Ingen tar honom på riktigt allvar. Men Lövet får akta sig så att han inte blir en odräglig besserwisser.

Tycker att det var intressant att höra diskussionerna kring ämnena: Vem är förstavalet på H9, ska Boquist och Ahlm övertalas, ska knattarna Lukas och Dalibor lösa problemet på V9 etc.

Hellgren tyckte jag var ovanligt förnuftig. När han kommenterar så tycker jag att han ibland bara hittar på saker utan någon större eftertanke. Märkligt dock att Hellgren fortfarande inte kan uttala Kim Ekdahl du Rietz namn. Det blir oftast något som låter som "du Ri".





 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0