Kjell Eliasson

Den omdiskuterade Dallasmannen domarbasen Kjell Eliasson blir häftigt kritiserad av H43: s Pelle Käll i dagens Skånska Dagbladet.

Pelle anklagar Kjell Eliasson för att ta över dömandet för att gynna Alingsås. Nu är Pelle Käll part i målet, så det är svårt att veta vad som verkligen har inträffat.

Men jag måste säga att även om inget formellt fel har begåtts, så tyder det på ett otroligt dåligt omdöme att sätta sig som domarkontrollant i en match där man har eller åtminstone har haft starka intressen i det ena laget.

Frågan är om man är rätt man på rätt plats om man så tydligt saknar känsla för etik och moral.


Kommentarer
Postat av: Carl

Ungefär lika dåligt omdöme som man visar när man tackar ja till att döma H43 när man tidigare spelat i föreningen.. Som Silfverberg och Johnsson.

2009-11-26 @ 12:29:09
Postat av: John

Herr Eliasson älskar att synas, det har han alltid gjort. Han står upp och viftar minst en gång varje match känns det som, och vill ha sagt sitt ord och få bestämma lite. Han är nog inte bara fel i Nolhaga, han är nog fel man på fel plats över huvud taget!? Nämnas bör att det inte alltid är till fördel för Alingsås, det har allt delats ut utvisningar mot AHK också, direkt från Eliassons tycke och tankar.

2009-11-26 @ 13:27:49
Postat av: Oj

Eller som när P-O Björk dömde ystadderbyn och gjorde sitt bästa för att gynna sin klubb (IFK Ystad).

2009-11-26 @ 14:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0