En krympande hundralapp?

Mitt tips hänger på Alingsås. Ett tag trodde jag att jag satsat på att Malmö skulle vinna men det var ju Alingsås som var min sista match i dubblarna. Det känns dock rätt säkert att pengarna trillar in i dag. Alingsås bör vinna. Funderar också att göra som Avbytarbänken och satsa på Alingsås besegrar Drott med mer än ett mål. Det blir en 10:a på det spelet.

Hammarby och H43 spelade oavgjort. Det känns lite som att H43 är på väg uppåt, även om nu Hammarby saknade Pilfalk.

Och Malmö besegrade Skövde hemma. Malmö kan mycket väl bli bästa nykomling. De verkar mer stabila än vad nya lag brukar vara. Ska de överleva en säsong i elitserien för första gången?

Före säsongsstart var det många som trodde att det skulle vara jämnt i serien. Och det verkar också bli så. Det är svårt att få grepp på lagen. Hur kunde Ystad förlora borta mot Skövde t ex? Ett Skövde som sen förlorar mot Malmö. Det kommer att bli svårtippat i år. Man kan ju visserligen spela på Alingsås, de lär inte förlora många matcher, men det ger ju å andra sidan inga pengar tillbaka.

Och sen har vi GUIF. Snacka om dåligt start på året. Undrar hur ungtupparna kan hantera detta? Och vad tycker Eskilstunaborna? Kommer publiksiffrorna att dala? Har motståndarna läst på inför året? Eller trodde spelarna att de skulle kunna glida igenom serien? Men nu bör det inte längre vara tal om underskattning om de förlorar sina matcher.

Det brukar vara svårt att bryta en nedåtgående trend. Det ska bli intressant att se om GUIF kan börja klättra uppåt igen. I nästa match spelar man hemma mot Malmö. Det känns som en viktig match, som GUIF måste vinna.

Som det känns nu så kommer det att bli svårt att få hundralappen att växa.

FCK krossade Fyllingen. Mycket tack vare målvaktsspelet. Spelar Fyllingen på det viset mot Alingsås så vinner svenskarna. Å andra sidan får nog Alingsås svårt mot FCK trots allt. 

Rumänska Constanta besegrade Montpellier hemma med fyra bollar för någon dag sedan. Ett resultat som sticker ut. Det visar hur svårt det är att vinna borta i de fd öststaterna. Montpellier ledde förövrigt med 8 bollar efter 20 minuter och torskar ändå.

Igår gjorde Skurus Natalie Hagman 11 mål mot Heid. Inte dåligt. Vad månde bliva?

Och så kan vi notera att biljetterna till Sveriges VM 2011 börjar släppas idag. Festen närmar sig så sakta. 

I nästa inlägg kommer jag troligtvis att skriva något om publiksiffror och marknadsföring. Välkomna åter då.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0