Ett steg framåt?

Det var ju nära vinst idag mot Tyskland. En lyckad straff i slutsekunderna och vinsten hade varit hemma. Men på det hela så får man vara nöjd med ett oavgjort. Det var väl ett steg framåt jämfört med Danmarksmatchen även om det kändes som om tyskarna inte gick för fullt.

Sverige hade vunnit matchen om målvakterna hade haft en mer lyckad andra halvlek. Första räddningen i andra halvlek dröjde till 49:onde minuten. Det håller inte.

Stenbäcken var inte lika förvirrad som senast och gjorde en hyfsad match men jag tycker att han är alldeles för trög och har ingen explosivitet att tala om. Det var synd att Bliznac, nu när han fick chansen, blev skadad redan i början av första halvlek. På den korta tid han fick spela så försökte han i alla fall mer än senast även om de flesta skott räddades av Tysklands målvakt.

Men hur kul är det inte att se Lukas Karlsson spela handboll? Vilka lirare vi har i Lukas och Dalibor!

Och varför fick inte Niclas Ekberg spela hela andra halvlek? Så dålig var han väl ändå inte?

Och Jonas Källman var tam idag också.

Nu har Sverige en match kvar mot Norge, men redan nu kan man se att Sverige har en för smal trupp. Dels har vi inte två internationellt gångbara på varje position och dels är det trots allt magert på både V9, M6 och H6. Det svider att Ahlm inte vill spela.







Kommentarer
Postat av: Anonym

Petersen och Ekberg är givna ettor på sina positioner. Källman nonchalant och ett mysterium i landslaget

2009-11-01 @ 10:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0