Lukas Karlsson

Såg lite på matchen Barcelona mot Kolding i helgen. Som vanligt märker man vilken skillnad det är mellan topplagen i Europa och de nordiska, även om jag tycker att Kolding bjöd till rätt bra. Men det håller inte att missa så många lägen. Antagligen är det nerverna som spökar när nordiska lag möte topplagen. Men förutom nerver så märker man skillnaden i fysik och hur effektiva topplagen är på att utnyttja motståndarmisstag. Jag tycker det är lite oroväckande att skillnaden mellan de bästa lagen i Europa och övriga bara ökar hela tiden.

Men Lukas Karlsson visade att han håller internationellt. Han vållade Barcelona så mycket besvär att han till och med blev punktad delar av matchen. Hoppas bara att hans axel håller några år till så att vi kan glädjas åt honom i landslaget. Blir inte heller fövånad om han hamnar i den spanska eller tyska ligan vad det lider.

Avbytarbänken tycker att Stefan Lövgren var trist att lyssna på i lördags. Kan hålla med om att han inte är en muntergök precis men det har han väl aldrig varit, men trist tyckte jag inte att han var. Tycker det är bättre med en kunnig person som säger vad han tycker än en "rolig" lättviktare som t ex programledaren David Fäll, som numera ser riktigt proper ut som kortklippt. Jag hoppas Stefan ges fler tillfällen att komma med kritik.Kommentarer
Postat av: Avbytarbänken

Det var paketeringen som Avbytarbänken anmärkte på, inte innehållet. Fjäll är programledare och ska vara mer lättsam än experten. Lövgren kommer synas mer eftersom han ska vara TV4s expert.

2009-10-21 @ 12:27:08
URL: http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0