Mer från Danmark

Rhein Neckar Löwen sägs inte bara vara intresserade av Michael V Knudsen utan också av Barcelonas Mikkel Hansen som precis som landsmannen Nödesbo inte får mycket speltid. Mikkel säger själv att han gärna stannar i Barcelona även om han just nu är utkonkurrerad av Siarhei Rutenka och Iker Romero.

Beträffande de ekonomiska problemen i dansk handboll så gick igår FCM handboll ut och berättade att de började året med 7,5 miljoner danska kronor (över 10 miljoner!! i svenska) i underskott. För att komma i balans igen så kommer man att enbart satsa på danska spelare. 

Och igår så blev det också spikat att Aalborg DH: s damer sänker sin lön rejält. Men hur mycket håller klubben dock hemligt. Det här är kanske en förklaring till varför det gått så dåligt hittills i år för det lag som blev 2: a förra året.

Men trots ekonomiska problem så sker det ändå värvningar. Viborg har t ex precis gjort klart med norska landslagstjejen Marit Malm Frafjord. Och då har man ändå redan Lene Lund Nielsen och Anja Althaus i laget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0