H43

Då och då ger jag H43 en känga i denna blogg. Det beror delvis på att jag håller på Lugi, men den opartiske kan se att jag också kritiserar de vinröda. Men jag vill passa på att säga att det finns mycket som är bra i det blå laget och att det finns saker som Lugi borde ta efter. Att jag ger en känga då och då är för att de blå ibland fortfarande beter sig som kusinen från landet. Det är t ex inte lika många lugister som dissar sitt eget lag som de blå fansen gör. Det är otroligt att vissa fortfarande tror att man stöttar sitt lag genom att klaga och skrika förolämpningar mot sina egna under matcherna.

Jag hoppas att det går bra för båda föreningarna för de behövs båda två. Mycket av handbollsintresset i Lund beror på rivaliteten mellan dessa föreningar. Och lite ledsen blir jag att se att H43: s fd klubblokal är till salu. Och det borde svida även i de blå leden att samlingspunkten kommer att försvinna.

Jag hoppas att H43 reder ut sina nuvarande ekonomiska problem, så att man bl a kommer att ha råd med sitt damlag som är på uppgång i seriesystemet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0