Rustan

Avbytarbänken har i en kommentar avspisat en med signaturen Anonym som menar att Rustan & Co uppfört sig illa i Ystad samt att HEH gynnar Sävehof. Signaturen Anonym är visserligen ute och cyklar. Det är inte HEH som hanterar regelfrågor i Sverige. Men kommentaren får mig också att minnas episoden i våras när Rustan fick tillfälle att gå till attack mot Axnér på just HEH: s sajt. Det kändes lite märkligt att HEH upplät utrymme på det viset. Jag kan inte låta bli att undra om alla tränare hade kunnat få samma chans.

Vi som brukar se handboll vet också att Rustan är en av de gnälligaste tränarna när domarna inte dömer som han vill. Men det är också så att Sävehofs framgångar i både ungdoms- och seniorverksamheten föder avundsjuka. Sävehofs framgångar gör inte Rustan populärare precis.



Kommentarer
Postat av: "Anonym"

Den läskunnige kan också se att Anonym inte nämner något om att det är HEH som skall döma regelfrågor. Det har bloggkompisarna själva lagt till. Det intressanta är att det finns en större acceptans för vissa tränares beteende.



Stürmerfoul nämner sedan själv ett exempel där HEH sprungit Rustans ärende.

2009-09-29 @ 09:37:27
Postat av: Avbytarbänken

Avbytarbänken menade inte att Rustan och Sävehof inte har fördelar, men låter det istället vara osagt.



Att använda Rustans beteende på bänken som ett exempel var dock inte så talande, eftersom bänkdisciplin ligger utanför HEHs ansvar.

2009-09-29 @ 11:43:39
URL: http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0