Ännu en krasch

Snacka om att komma ner på jorden igen. Lugis damer kollapsade totalt igår mot Sävehof. Drömmen om en finalplats gick tydligen inte att hantera. Nu känns inte matchen på onsdag lika rolig längre. Det blir nog svårt för Lugis damer att vinna hemma.

Och Drott vann enkelt mot Skövde. Starkt gjort av ett så pass ungt och orutinerat lag. Jag trodde innan att nerverna kanske skulle spöka, men icke. Jag måste säga att jag tycker det är skoj att Drott är med i toppen igen. Och vad ska man säga om den lysande publiksiffran: 3137! Snygg tajming med ny hall och ett Drott som når nya framgångar. Undrar hur långt det bär i år. Skulle det bli final så är det en riktig skräll.

Skoj också att se Alingsås vinna mot Guif. Bra match där Alingsås i andra halvlek äntligen visade vad de kan prestera i sina bästa stunder. Det känns mycket märkligt att de inte gick till semifinal. Undrar vad svackan i slutspelsserien berodde på. Och vilken insats av favoriten Marcus Engström. Vilket häng killen har! Men nog finns det mer att utveckla hos honom, vilket Johan Pettersson också var inne på. Bliznac var dock rätt blek och grinig (som vanligt). Undrar nu vad som händer med Alingsås. Grahn tippade ju igår att laget är med i toppen i många år till, men nog får man räkna med en svacka nästa år, nu när ett antal spelare (och tränaren) försvinner.

Apropå grinig spelare. Dit får man väl ändå räkna Guifs Mathias Tholin.

Och så några ord om kvällens match. Bara det att sista omgången inte spelades samma dag är ju en ren skandal. Och nu har situationen blivit ännu konstigare. Vem vill vinna ikväll? Vem vill möta Guif? Undrar hur många självmål lagen kommer att göra under matchen? Hoppas nu HEH har lärt sig av läxan så att man har en samlad slutomgång nästa år.



Kommentarer
Postat av: Bilist_ röd supporter

Vadå ? klart att Tholin är grinig, han är ju en av elitseriens mest effektiva,intensiva och snabbaste spelare, han får mycket pisk av motståndarna eftersom de inte hinner med, klart som fan han är grinig eftersom inte ens domarna tydligen hinner med att se allt som borde ge Matte cred...

2010-04-14 @ 21:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0