H43 och Drott vann

H43 vann komfortabelt igår. Det verkar som om ungdomarna i laget har fått mer självförtroende sen Käll försvann. Johannes Sandgren, Oscar Jensen och Espen Christensen var riktigt lyckade. Framförallt var den sistnämnde lysande i målet och gjorde bl a ett antal straffräddningar. Men den största förklaringen till vinsten var nog ändå att Lindesberg inte var motiverade. Har sällan sett ett så blekt Lindesberg. Och varför spelade Warvne och Aziz på fel positioner i början av matchen? Matchen kändes som en träningsmatch för Lindesberg. Det hade kunnat bli en rejäl utskåpning om inte Richard Larsson i Lindesbergs mål också gjorde en bra match. Men han fick ju bara spela en halvlek. Med honom i mål även i andra så hade det kanske kunnat bli jämnt.

Eftersom Tumba förlorade igår så ökade H43: s chanser att klara kontraktet.

Kul att notera att det var hyfsat tryck i hallen trots att det bara var 765 på plats. Helt plötsligt har de blå fått något som börjar likna en klack.

Och så vann Drott mot Ystad. Jäkligt fräckt om Drott går hela vägen till en final. Jag är verkligen imponerad av vad Ulf Sivertsson åstadkommit. Det är ingen slump med tanke på att han även har ett antal danska mästerskap i bagaget. Vad säger ni om Ulf som tränare för landslaget?

2222 i Österporthallen är inte dåligt. Kan tänka mig att det varit rätt bra tryck också. Nu tror jag inte att Ystad är ute ur bilden. Ystad kan lika gärna vinna borta i Halmstad. Spännande fortsättning väntas.




Kommentarer
Postat av: Avbytarbänken

Tubbi får gärna ta över efter Staffan och Ola.

2010-04-22 @ 16:31:56
URL: http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0