Krasch

HEH: s sajt låg som bekant nere stora delar av gårdagen. Det är inte första gången som HEH: s sajt drabbas av tekniska problem. Det kanske är dags att byta leverantörer? Men man kan förresten undra hur det gick till när man valde Use2IT som leverantör. Hur objektivt och förutsättningslöst har man undersökt marknaden? Det kan knappast vara en slump att Use2IT också finns i Vårgårda. Är det inte märkligt att de företag som HEH väljer som samarbetspartners ofta finns nästgårds. Men kanske är företagen i HEH: s närhet Sveriges mest prisvärda, vad vet jag.

Nu närmar sig avgörandets stund för Alingsås och Drott. Alingsås tror jag vinner mot Guif, så då är all press på Drott. Men det känns fortfarande som att Drott kommer att knipa den sista semifinalplatsen, men större under har hänt på en handbollsplan. Det blir till att sätta sig i tv-soffan i eftermiddag.

Lindesberg verkar fixa nytt kontrakt utan större problem. Kul tycker jag som gillar Lindesberg. Det hade varit olyckligt om det nordligaste laget hade åkt ur, nu när man har en ny hall på gång. Märkliga turer kring Alingsås nya hall förresten. Det blir "skolådan" ett tag till, men magin har släppt. I år har Alingsås inte varit ohotade hemma.

Men det är fortfarande osäkert vilka av Tumba, Kristianstad och H43 som tar de två sista platserna. Det känns fortfarande öppet.

När det gäller H43 så har det blivit åtminstone en skillnad i spelet. Westerlund går runt på fler spelare än vad Pelle Käll gjorde. I förra matchen så gick till exempel doldisen Måns Gerdtsson in och avgör. Jag förstod aldrig varför Käll envisades med att matcha så fegt som han gjorde under säsongen.

Apropå H43, hur blev det förresten med Anton Månssons proffsspel? Försvann chansen när H43: s inte kunde fixa fram sina papper i tid?

Eslövs damer var förvånande nära en skräll mot Skövde igår. Hade aldrig trott att matchen skulle gå till förlängning. Och idag spelar Lugis damer sin första semifinal någonsin. Vårens 15 matcher utan förlust har säkert byggt upp ett självförtroende som kan räcka till att besegra Sävehof. Jag håller tummarna. Men det är jäkligt dåligt att den planerade supporterbussens ställdes in pga för få anmälningar. Återigen: varför brinner så få Lugifans (och H43-fans för den delen) för sin klubb?






Kommentarer
Postat av: ?

hade du anmält dig till bussen?

2010-04-11 @ 19:43:27
Postat av: fp

Det var en del Lugifans i Partille idag, åtminstone en mindre busslast. Och de- eller i alla fall trumman - hördes bra. Dessvärre verkar det inte ha hjälpt spelarna nämnvärt.

2010-04-11 @ 19:55:22
Postat av: Dodo

Golfsäsongen har kommit igång på allvar?



Läs gärna en kort intervju med Kristian Meijer på min blogg. I veckan kommer ett litet snack med en annan intressant Lugispelare som bestämt sig för åtminstone en säsong till med laget.

2010-04-11 @ 23:10:22
URL: http://snickesnack.se
Postat av: Evert Ekh

Underbar text vår vän i södern. Länkat den från oss där vi citerat dig så räkna med nya läsare! Håll till godo, du behövs! Alla behövs om det ska hända något!

2010-04-12 @ 10:39:33
URL: http://evertekh.se
Postat av: Stürmerfoul

Fick frågan om jag anmält mig till Lugis supporterbuss. Det kan ju tyvärr inte svara på eftersom det kan avslöja min identitet.

2010-04-12 @ 13:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0