Lika jämnt igen

Roliga matcher de här mellan Ystad och Drott. Kul att varje match blir så jämn och spännande. Nu blir det alltså en avgörande femte match och ingen kan tippa hur det ska gå. Det är helt öppet. Bra tryck i publiken igår. Denna gång hejade hemmapubliken också så att det inte bara vara Ystadfansen som hördes.

Bäste spelare var denna gång Gunnar Stein Jonsson. I Ystad så visade Niclas Ekberg äntligen landslagsklass. Denna gång lyckades Drott få lite mer stopp på Seifert.

Frågan är dock om inte matchen avgjordes när Pierre Hammarstrand skadade sig i andra halvlek. Ystad var på gång då men utan Hammarstrand så började anfallsspelet krångla.

Det pratas då och då om handbollen som gentlemannasport. Här filmar man sällan och man tar smällar utan att klaga eller låtsas vrida sig i smärtor som fotbollsspelarna gör. Men det finns trots allt filmare i handbollen. Och frågan är om inte Mikael Mattsson är en av de värsta. Just nu kan jag inte komma på någon annan elitserien som spelar mer teater än vad han gör. Ge gärna förlsag på fler filmare. Jag förstår inte hur man själv kan se sig i spegeln efter att ha filmat under en hel match. Det är så jäkla ovärdigt att försöka vinna genom fusk.

Och var inte domarna ovanligt Drottvänliga igår?

Härligt att se Bengan i pausen igår. Han var sig lik, även om jag tyckte det märktes att han börjar bli gammal.

Nu ser jag fram emot en härlig handbollshelg. Damernas semifinaler och så Ystad - Drott. Och ovan på det förhoppningsvis lite dansk handboll på lördag.

I Danmark så vann Kolding i onsdags mot BSV och verkar ännu en gång gå mot en final. Suveränerna BSV som ångade på i serien ser därmed ut att missa finalen.

I den andra gruppen så är det helt öppet mellan AaB och FCK. AaB vann torsdagsmatchen stort, enligt rapporterna så var Wremer och Lennartsson lysande, och AaB leder nu med en poäng.

Hos damerna är Viborg i final och får möta FCK eller Randers, vilka spelar en avgörande match på lördag.

Kommentarer
Postat av: Ulf Båge

Elitseriens överlägset störste filmare spelar ju i poplaget Guif, och heter Tholin i efternamn. Tror inte en spelare i elitserien är av annan uppfattning...Ge karln en guldbagge!

2010-04-30 @ 09:40:18
Postat av: Avbytarbänken

Domarna var konsekvent dåliga och det var verkligen inte Drott som hade en eventuell fördel.



Hasse. Där har du en filmare till. Ligger ständigt kvar och vrider sig för att få till en avblåsning och förhindra motståndarkontring.

2010-04-30 @ 10:53:21
URL: http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Vaddå Micke M, Filmar inte hälften så mycket som Hasse C och dessutom verkar domarna alltid lyssna på honom och blåsa av när han ligger och filmar, förlåt vrider sig i plågor.

Sett alla fyra matcherna, domarna i senaste matchen inte mer hemmavänliga än i match mr 3

2010-04-30 @ 14:23:20
Postat av: Vit

Domarna avgjorde senast och gick Drotts ärende hela 2:a halvlek. Det såg man på TV. Mattsson grymt pinsam. Skönt med en blogg som till skillnad från Avbytarbänken kan se nyktert på saker och ting. Allt är inte västkust. Skåne trots allt handbollens högsäte.



Stürmerfoul...fortsätt! Din blogg tillsammans med Axnérs de överlägset bästa. Övriga gnäller mest hela tiden vilket känns sååå tröttsamt! Handboll e kuuuul!

2010-05-01 @ 08:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0