Öppet

Tåget gick inte för Ystad. Nu är det fortfarande helt öppet vilket lag som går till final. Det är så pass jämnt mellan lagen att det lag som vinner målvaktsmatchen också vinner matchen. Och idag så vann Linus Bohlin alltså målvaktsmatchen. Men största segerherren idag var Seifert. Hans andra halvlek var lysande. Starkt att ta både ansvar och kommandot när matchen står och väger. Det visar vilken rutinerad spelare han är.

Sen är det lite lustigt att två av de bästa spelarna idag, Linus Bohlin och Hasse Karlsson, inte får vara kvar i Ystad nästa säsong. Det vill till att man har hittat riktigt bra ersättare annars är det svårt att förstå beslutet.

Märkligt att Niclas Ekberg började lika tamt idag som i förra matchen men han visade i alla fall styrka på slutet.

Nu får vi se om Ystad går hela vägen till final. Det gäller nog att passa på. Jag tror det blir svårt nästa år utan Niclas Ekberg, Hasse Karlsson och Linus Bohlin. Och med Pelle Käll som tränare!

Kul också att se Halmstads arena igen. Vilket lyft de nya hallarna kommer att bli för handbollen.


Kommentarer
Postat av: Rustar för Guld

"Utan Bohlin" ???

Han är sämst av alla seriens målvakter (se HEH). Nyförvärvet klasser bättre. Hasse däremot ett mysterium. Hela Ystad protesterar och älskar sin kämpe, men P-O Lind och co står styvnackat fast vid beslutet.

2010-04-24 @ 19:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0