Diverse

Vi har ju varit bortskämda de senaste åren med framgångar för våra junior- och ungdomslandslag. Men nog är det en missräkning att killarna i U-18 landslaget blir 7:a eller 8:a. Men vad månne bliva av Jim Gottfridsson? Hur länge kommer han att vara kvar i IFK Ystad?

Jag var ju som bekant på väg att döma ut Lindesberg helt och hållet, men senaste tidens värvningar bådar gott, Mikael Johansson blir en bra förstärkning. Blir det nu bara mycket folk och publiktryck i den nya hallen så bör kontraktet vara säkrat nästa säsong.

I Alingsås Elitcup så märker man än en gång skillnaden mellan danska och svenska elitlag, Nordsjaelland - Lugi 33 - 24.

Nu närmar sig elitseriestarterna. För egen del så ska det bli kul att följa Skånelagen Eslöv, Lugi och H43/Lundagård i damernas serie. Det rivstartar direkt med ett derby mellan H43 och Lugi.

I herrarnas serie så följer jag naturligtvis också gärna de sydliga lagen. Jag tycker som bekant att det ska bli spännande att följa Lugis dynamiska tränarduo. Kommer H43 att klara sig kvar? Tar Malmö några steg framåt? Hur klarar sig Kristianstad sig i år? Hur går det för Ystad under Pelle Källs ledning?

Och så närmar sig också seriestarterna i Danmark. De ska framförallt bli intressant att följa hårdsatsande AG Köpenhamn, som förresten bestämt sig för vilken hemmaarena de ska ha. Det blir
Ballerup Super Arena som har plats för 7500 åskådare. Undrar om de kommer att fylla hallen. Köpenhamnarna är annars svårflörtade, FCK hade sällan fler än 1000 åskådare.




Kommentarer
Postat av: IFK KRISTIANSTAD

Visst är vi en klubb som kommer att bli störst !!

Förmodligen kommer det bli en bra bit över tusen

sålda säsongskort i Kristianstad alltså lika många åskadare som FCK drar i snitt...MEN ändå är dom så

mycket bättre,, SKUMT kan tyckas!!!!

2010-08-21 @ 19:11:51
Postat av: P:Y

Över tusen sålda årskort är vardagsmat i Ystad. IFK ett kvallag igen. Tyvärr...

2010-08-22 @ 17:21:12
Postat av: Nyfiken

Hur ser det ut för ditt norra lag som du håller på ?

2010-08-24 @ 22:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0