Damernas år?

Undrar om det är damernas tur att få ett lyckat mästerskap? Sannolikheten är rätt hög att det kommer att gå bättre för damerna än för herrarna i år.

Det blev vinst idag även i den tredje matchen. En klar seger men det var lite gungigt i början av andra halvlek. Före EM så pratades det om att Sveriges största problem var att vi inte hade någon målvakt i toppklass och sen går Gabriella Kain in och storspelar tre matcher i rad. Hon har varit utan tvekan lagets bästa spelare hittills i EM. Det var en svacka i anfallsspelet idag, men annars är det just anfallsspelet som är bättre i år än vid tidigare tillfälle. Det har blivit mycket jämnare. Det kan bero på att man går runt på fler spelare. Tidigare har man t ex matchat Linnea för mycket och en ojämnare spelare får man leta efter.

Nu återstår det att se hur många matcher man kan vinna i mellanrundan. Det blir ett betydligt tuffare motstånd: Frankrike, Ungern och Norge är inga lätta lag. Men en vinst i mellanrundan kan räcka långt. Svensk handboll behöver en framgång så jag håller tummarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0