Danska bekymmer

Ulrik Wilbek, danska herrlandslagets tränare, har varit bekymrad hela hösten. Han har varit rädd att frånvaron av Lars Jörgensen och Kasper Hvidt skulle innebära att laget inte skulle kunna hålla tätt bakåt. Och jag tror också att framförallt frånvaron av Kasper Hvidt kommer att märkas. Ersättarna har varken samma rutin eller högsta nivå som Kasper.

Och inte har Ulrik blivit mindre orolig när Lars Jörgensens ersättare Anders Oechsler blev skadad. Och skadorna tog inte slut med Oechsler. Nu kan inte längre stjärnskottet Kasper Irming delta i VM. Och Jesper Jensen ska opereras för bråck och René Toft Hansen har brutit ett finger. Men Michael V Knudsen lämnar däremot klartecken till sin egen klubbs stora irritation. Ljubomir Vranjes menar att han inte är helt återställd efter skadan och undrar varför man tar med en spelare som inte orkar spela mer än 10-15 minuter per match.

Jag tror inte att en Mikkel Hansen i storform kan kompensera problemen och jag skulle bli mycket förvånad om Danmark tar en finalplats.

Men för några är det slut med problemen. AaB överlever som herrlag. Man har bildat ett nytt aktiebolag som tar över tränare, spelare och elitlicensen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0