Exit Arne

Så slutar alltså Arne Johansson på HEH och ersätts av ingen mindre än Peter Gentzel. Det ska bli intressant att se om detta innebär ett lyft. Sannolikheten är väl inte så liten, trots allt.

På HEH idag så lyfter man fram allt som HEH och underförstått Arne har lyckats med under åren. Men jag tycker att redovisningen är lite stötande. Känns lite som klubben för inbördes beundran.

* Elitlicens och Liganämnd har införts på HEH:s initiativ Har jag ingen uppfattning om

* Ökad sponsring, däribland huvudsponsoravtal med Svenska Spel och Posten/Strålfors Det stämmer men det är inte samma sak som att man har fixat fram bästa tänkbara huvudsponsoravtal. Och jag är inte säker på att man inte skulle kunnat sluta ännu bättre sponsoravtal.

* TV-avtal med SVT och TV4 om ett 50-tal matcher per säsong Varför inte ännu fler matcher?

* Webb-TV med ett 50-tal matcher per säsong Så jäkla lyckat har inte webb-tv varit. De stackars webb-tv bolagen har haft svårt att få lönsamhet. Och tekniken har inte alltid varit så lysande. 

* SM-finaler i direkt avgörande matcher i Globen, Scandinavium och Malmö Arena Ja, jag gillar också den avgörande SM-finaldagen, som faktiskt innebär en handbollsfest.

* Varit pådrivande betr. arenautvecklingen. Nya arenor har tillkommit i Lund, Halmstad, Kristianstad och Lindesberg. Fler är på gång. Det var väl att ta i rejält. Inte fan har HEH påverkat bygget i Lund. Kan inte tänka mig att Heh har haft något inflytande i de andra orterna heller.

* Internationella frågor, t.ex. Sveriges representation i Europacuperna Vad har man utvecklat här?

* Hemsidan heh.nu har utvecklats till elithandbollens bästa och mest besökta webbsajt Hur stor är konkurensen? Vilka andra sajter finns det? Och ingen kan väl säga att HEH har en särskilt lysande sajt. Försök gå in på sajten när det är en full omgång och allt bara hänger. Det finns även en del annat att önska t ex snabbare nyhetsuppdatering, kritisk debatt, lite snyggare design.
 
* Kanslifunktion som utgör navet i verksamheten för information, kommunikation och administration. Var väl i högsta grad nödvändigt. Vore konstigt om man inte hade en kanslifunktion som utgör ett nav. Känns konstigt att man lyfter fram detta som något som man har gjort bra.



Kommentarer
Postat av: UT

Håller med! Arne var ett virus som förpestade handbollssverige. Underbart att han är borta. Nu kan HELA Sverige dra nytta av HEH-samarbetet.

2010-12-21 @ 15:32:39
Postat av: Fidde

Har alltid funderat på vad det är Arne gjort för västklubbarna som han inte gjort för övriga klubbar i sverige? Vad har t ex Alignsås, Sävehof och RIK fått för typ av fördelar jämfört med andra?

2010-12-21 @ 17:44:54
Postat av: Fidde

UT> Mina frågor är ställda till dig för övrigt. Bloggaren själv får gärna svara han också.

2010-12-21 @ 22:31:50
Postat av: UT

Fidde> Hade du haft koll hade du inte behövt fråga. Ett exempel är alla de tillfällen då bara ena parten fått möjlighet att uttrycka sig via heh.nu. I andra fall har Arne publicerat väldigt känsliga "påhoppsbrev" som sedan fått plockas bort. Censur, borttagna bloggar etc etc. Listan kan göras lång. HEH kommer få ett lyft nu för tanken är god.

2010-12-21 @ 22:47:41
Postat av: Fidde

UT> Varför tror du att jag frågade? För att jag var insatt? Huh?



Tack för svaret hur som helst.

2010-12-22 @ 00:12:24
Postat av: Martin

Den här bloggen har gått från läsvärd till en blogg som räknar upp självklarheter ena dagen, och gnäller den andra. Borta är det egna tänket och analyserna.



Idag kastat skit på Arne, som man kan tycka vad man vill om, men ingen annan har varit beredd att lägga så mycket tid och energi på herreliten.



Eftersom jag är insatt i den delen så frågar jag; Vilka belägg för, och vilken kompetens har du att bedömma tekniken hos företaget som producerar webb-matcherna?

2010-12-22 @ 23:09:57
Postat av: UT

"...men ingen annan har varit beredd att lägga så mycket tid och energi på herreliten."



Mart> Vilket skämt! Du vet säkert som AHK:are vilka arvoden Arne lyft från HEH. Inte illa för en kanslist som missbrukat en hemsida för att visa sin makt. HEH har potential och kommer utvecklas till ngt vettigt om rätt personer tar vid. Gentzel har iaf en anknytning till sporten och ett känt namn.



Fidde> Förlåt. Missförstod andemeningen i ditt inlägg. Trodde du var ironisk. Nej, RIK har nog aldrig förfördelats av HEH.



2010-12-23 @ 19:29:18
Postat av: Martin

UT> Läs för f*n vem som skriver. Mart har inte skrivit inlägget.



Har absolut ingen aning om Johanssons lön.

2010-12-24 @ 00:16:41
Postat av: UT

Martin> OK.

2010-12-27 @ 08:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0