H43

H43 förlorade åter igen mot Ystad igår. Ystad var det bättre laget, men H43 ska ha all heder av att aldrig ge upp. Det blev match ända till slutsignalen. Men H43 är inte så dåliga. Men laget verkar tyvärr sakna en del självförtroende. Man verkar inte riktigt tro att man kan vinna. Och i handboll brukar sådant straffa sig. 

Publiksiffran strax över 1400 är dålig med tanke på att deltagare i Lundaspelen går in för en billig peng. Och med tanke på att det var ett derby. Var var alla H43: fans? Hur svårt är det att stötta sitt lag?

Jag stod förresten bredvid några tyska ungdomstränare och de var mycket imponerad av Sebastian Seifert. Och han han var också den viktigaste anledningen till att Ystad vann. Laget verkar för övrigt mycket mer harmoniska nu när Pelle Käll försvunnit. 

Lugi har just nu både ett bättre herr- och damlag. Men H43 har i alla fall en bättre speaker än vad Lugi har, åtminstone när Emil Friberg sköter mikrofonen. 

Ikväll är det dags för Lugis herrar att uppträda inför alla Lundaspelsdeltagare. Det blev ju en jämn match senast mot RIK. Men nog bör Lugi vinna klarare hemma. RIK börjar kännas mer och mer som Lindesbergs möjliga räddningsplanka. 


 

Kommentarer
Postat av: Oskar

Dem H43:are som är där stöttar i alla fall sitt lag bättre än den stora massan på Lugis matcher!

2010-12-30 @ 17:54:08
URL: http://oskarshandboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0