Matt

Är fortfarande helt matt efter damernas vinst mot Norge igår. Fatta att man slog Norge i Norge!! Ett Norge som hade 27 raka matcher utan förlust i EM. Så otroligt överraskande men också så jäkla skönt. Men det behövs en vinst mot Frankrike eller Ungern också, om man vill nå semifinal, så det går inte att bli för överlycklig. Hoppas att damerna verkligen laddar om och tar chansen att kunna spela om medaljer. Även om det inte var målsättningen inför EM.

Förutom att anfallsspelet har börjat fungera så är jag mest imponerad över stämningen i laget. De verkar ha hittat en otrolig harmoni och glädje. Bra jobbat av ledarna. Och jag som för ett år sedan var tveksam till Bagarn och Johansson. Men i ärlighetens namn var jag mest tveksam till Bagarn som inte lyckats leverera i Danmark eller i Lugi. Men han funkar kanske bättre tillsammans med ytterligare en ledare. Annars är jag tveksam till dubbelt ledarskap.

Apropå dubbelt ledarskap. Var det Axnérs frånvaro som gjorde att det blev så jämnt mellan Hammarby och Lugi igår? Hur ska det gå under de övriga matcherna i veckan för Lugi, nu när Axnér väljer att tjäna extrapengar under EM som expert i TV4 Sport. Lite kul att Axnér kommenterar damhandboll. Det tror jag inte att han hade kunnat tänka sig att göra för några år sedan.

HK Malmö ångar på och Ystad tappar allt mer på toppen. När byter Ystad tränare? Och hur långt kan Malmö gå i år?

Och Alingsås och Drott fortsätter att tappa poäng.

Lindesberg verkar äntligen vara på uppgång. Men det borde ändå vara kört för laget.

Och i kväll vinner Sävehof. Men de övriga matcherna i kväll känns öppna. Mest intresserad är jag av H43-Aranäs. Ska Aranäs fortsätta att blanda och ge? Är det H43: s tur att få stryk?

Kommentarer
Postat av: henrik

men snälla sturmerfaul...e det nu Zanottis fel att dem inte vinner med 10 mål?? eller e det Tomas som caochar alla matcher...har du ngt emot Zanotti känns som det??

2010-12-13 @ 17:54:56
Postat av: Tuntankarn

Bagarn må vara en bra ledare men hans arbetsgivare är Sävehof, alltså ska han INTE förekomma som coach i Sverige-sammanhang, lika lite som Staffan Olsson ska vara chef för Sveriges herrar. Att det är så kan bara bero på att Svenska handbollförbundet (obs inget s) är ett Kalle Anka-förbund som inte kan tas på allvar, det finns andra faktorer som bevisar att SvHF är ett Kalle Anka-förbund.

2010-12-13 @ 18:55:11
Postat av: liol

Ystad kämpar på med nytt tränarval. Kul också att IFK Kristianstad gör allt för att få Kent-Harry att ersätta Kenneth nu.

2010-12-13 @ 19:32:14
Postat av: Martin

Alingsås möter Drott och lagen spelar lika. Det får du till att båda fortsätter tappa poäng. Vad är det man säger om fan och bibeln..?

2010-12-13 @ 23:47:45
Postat av: Stürmerfoul

Martin, tappade inte båda lagen en poäng då ;-)

2010-12-14 @ 19:48:11
URL: http://sturmerfoul.blogg.se/
Postat av: Joggler

Mart> Ta signaturen fp i handen och sluta gnäll på allt.

2010-12-14 @ 21:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0