Och herrlandslaget

Nu är det inte bara damlandslaget som är ojämnt. Detsamma gäller ju numera även herrarna. Det är nästan lika frustrerande att se herllandslaget. Vilket mörker det var under andra halvlek idag i matchen mot Island. Hur kan man bara producera 2 mål på de första 15 minuterna mot ett B-betonat Island?

Bäst idag var Dalibor, Larholm, Ekdahl du Rietz, Ekberg och Carlén i första halvlek och Palicka i andra halvlek.

Sämst var väl Halmstadborna som inte ville gå och se internationell topphandboll. Hur många landskamper kommer man annars kunna se i deras nya Arena?

Daniel Kristiansson är för övrigt en riktigt dålig kommentator. Jag börjar tro att han är rätt korkad. För annars kan det inte vara möjligt att ha så många fel så ofta. Jag tycker det ibland blir alldeles för pinsamt. Men till hans försvar måste jag ändå säga att han i alla fall är självkritisk. Han frågar sig i alla fall ibland om han är ute och cyklar.

Mikkel Hansen är otrolig, men inte är han bäst i världen inte. Känns som lite väl mycket hype. Men vilket skott han har! Danmark är bra. De har visserligen antagligen tappat i slagstyrka bakåt nu när Jörgensen och Hvidt inte är med längre, men anfallsspelet ser å andra sidan bättre ut än tidigare. Undrar hur mycket stryk Sverige får i morgon?

 


Kommentarer
Postat av: fp

Betydligt mer frustrerande att se herrarna! Medan damerna numer tycks ha alternativ till allt - sviker Torstensson och Wiel F så byter man in Roberts & Hagman, och förändrar.

Försvinner någon hos herrarna - t ex Ahrrenius - byter man en likadan, lite sämre - Fredrik P - och inget förändras. Och försvinner Doder och Larholm så händer absolut ingenting framåt - ett mål på 15 minuter!

Diskussionen nu bör inte främst handla om vilka enstaka spelare som ska vara med, utan vad landslagsledningen egentligen har för idéer.

2010-12-08 @ 19:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0