Sjuk

Har varit däckad några dagar av ett ilsket virus och missade samtidigt några intressanta matchresultat.

Jag var ju snabb att döma ut Ystad i den här bloggen, samma sak gällde även Malmö. Jag har för mig att jag skrev att Malmö inte blir ett topplag i år heller. Men Malmö hakar fortfarande på Sävehof och Guif i toppe. Vinsten med uddamålet mot Skövde borta är imponerande. Det kommer inte vara många lag som vinner i Skövde i år.

Och vad ska man säga om Aranäs? Vilken nykomling! Man är ojämna men man vinner också matcher när man minst anar det. Vem hade trott att de efter snart halva serien skulle ligga före Alingsås, Drott och Ystad. Jag tycker Aranäs gör elitserien roligare. Men jag undrar vad Ystadfansen tycker om utspelningen.

Kan tänka mig att Kristianstads förlust hemma med uddamålet mot Alingsås svider. Istället för att öka avståndet till de blå så blev man istället passerade. Kristianstad är inne i en negativ trend och det är synd att det redan nu märks på publiksiffrorna. Jag hade nästan börjat tro att Kristianstad hade hittat ett sätt att lyckas omvandla den nya hallen till en publiksuccé, men det kanske inte är så ändå. Det kanske blir samma utveckling som i Lund. Undrar om Kristianstad kan bryta den negativa trenden eller om man kommer att sluta i en kvalserie.

Och H43:s förlust borta mot Drott svider antagligen också. Men till skillnad från Kristianstad så är H43 inne i en positiv period. Det verkar som om Daniel Líndqvist börjar hitta tillbaka till sin gamla form. Det är inte bara Zoran Roganovic som är viktig för H43.

Nu är det dags för landslagets testmatcher i World Cup. Det ska bli intressant att se om de dåliga takterna från kvalet sitter i eller om det börjar likna ett VM-lag.

Och damlandslaget startar i morgon. Måtte det gå bra denna gång. Det är tjejerna verligen värda.  




Kommentarer
Postat av: Benke

Främlingslegionen Kristianstad har inte i ett slutspel att göra. Hur kan publiken ta till sig ett lag som bara består av restimporter från Europa?



Aranäs får gärna gå till slutspel men det blir antagligen varken slutspel eller kval.

2010-12-07 @ 11:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0