En hund begraven

Det är något som inte stämmer i historien kring H43: s värvning av Ljubomir Pavlovic. Ord står mot ord. H43 hävdar att serben höjt sina krav medan Pavlovic själv säger att det inte är så. Någon ljuger alltså och jag börjar tro att det är H43: s ledning.

Jag kan då se två alternativ.

1. När man gick in i affären så trodde man att H43: s ekonomi skulle klara värvningen framförallt när Glasmästarn står för kostnaden. Men sen brakade ekonomin samman och man behövde helt plötsligt pengarna för att klara sina akuta likvida problem. Och då fanns det inte längre några slantar kvar till serben. Kanske är det det som Glasmästaren också insett när han ilsket kräver tillbaka sina pengar.

2. Man har använt den ev värvningen av Ljubomir Pavlovic som ett sätt att plocka pengar av Glasmästaren. Det fanns aldrig någon avsikt att värva. Man ville bara få loss pengar.

Skulle något av alternativen vara sant så visar det inte på någon större moral från ledningens sida.

Nu kanske jag är elak eller tangerar förtal men hur är det egentligen med ordföranden? Har han eller har han inte tidigare under sitt yrkesliv gått i konkurs med något bolag? Jag är inte säker på svaret.

Enligt Sydsvenskan så är det tydligen klart att HK Malmö förhandlar med Roganovic och att Lugi ev också är intresserade. Men jag tror fortfarande inte att Lugi har råd med Roganovic och kommer därför inte att värva honom. Nu verkar det inte enbart vara Roganovic som är på glid. Spelarna får enligt ryktet inte ut sina löner, så då vill man säkert hitta en ny arbetsgivare. Tappar H43 spelare så lär man inte klara kontraktet. Frågan är också hur motiverade spelarna är att kämpa så länge de är kvar i H43, även om matchen mot Alingsås visade att H43 ännu inte har gett upp.  

Situationen känns otroligt olustigt. Det känns som om H43: s ledning vetat att det skulle gå så här men valt att
mörka. Hur har man kunnat budgetera för publiksiffror som ligger skyhögt över de som man i verkligheten har? Jäkligt ansvarslöst.

Och fortfarande är jag förbannad på alla blå supportrar som stannade hemma i onsdags. Brinner man inte mer än så för sin förening?

Nu står hoppet till Uddenäs. Är han beredd att pumpa in tillräckligt med pengar?

I Sydsvenskan uttalar sig förresten H43: s damansvarige om att damlaget inte är hotat. Men det är tomma ord. Om klubben har slut med pengar så är naturligtvis även damlaget hotat. Ett alternativ skulle ju visserligen kunna vara att man lägger ner herrlaget och satsar på damerna, men det kommer aldrig att ske.  




Kommentarer
Postat av: Avbytarbänken

Kan det inte vara så att Lundagård står för kulorna till damlaget, men de behövde H43s namn för att locka fler sponsorer? Även om de heter H43 så kan ekonomin vara separerad.

2010-02-05 @ 13:34:50
URL: http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0