Känsliga tår

Marcus Haglund var tydligen inte så ilsken på mig. Jag har kanske för känsliga tår. Men det var ju bra att det blev några inlägg i blogg-Sverige om handbollsarrangemang. Det behöver uppmärksammas.

Det har blivit värsta H43 debatten i Axnérs blogg. Hans inlägg känns lite märkligt eftersom han är part i målet som spelare i H43. Vad jag vet så väger hans ord tungt i föreningen och han kan därför inte skylla allt på styrelsen.

Men något står helt klart inte helt rätt till i föreningen. Ekonomin verkar ha rasat samman. Men det verkar också vara en hel del internt gruff. Vi får se vad som kommer ut av det extra styrelsemötet 16/2.

Då och då så hör man H43:are som numera på fullt allvar menar att man har passerat Lugi som bästa klubb i stan. När H43: s herrar råkade komma före Lugi för någon säsong sedan så var man bäst. Och då glömde man bort att Lugi hade alla ungdomslagen i steg-5 samt ett damlag i elitserien. Nu när det går dåligt för herrarna är man ändå bäst eftersom man råkar ha två juniorlag i steg-5 och ett damlag på väg upp i elitserien. Men trots dessa framgångar så har Lugi faktiskt fler ungdomslag i steg-5 och ett damlag i elitserietoppen. Även den mest inbitne blåe måste inse att Lugi fortfarande är nummer ett.

MEN H43 har visat sig på väg uppåt på ungdomssidan. I de yngsta åldersklasserna är man kanske till och med större än Lugi. Och juniorerna är riktigt vassa.

Och damlaget klättrar hela tiden uppåt, men för mig är damerna mest Lundagård fortfarande.

Det har känts som om H43 har fattat nytt mod efter några passiva år. Då är det naturligtvis trist om allt rasar samman pga dåligt skött ekonomi.

Lugi har fått skit från många sympatisörer för att man varit försiktig med värvningar. Men fokus har hela tiden varit att få koll på ekonomin. Jag är säker på att detta kommer att visa sig vara rätt prioritering inför framtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0