Kräftgång

Först kan man konstatera att OV: s värvningar inte varit någon succé. Tre klara förluster i rad med stjärnorna visar att det inte är så enkelt att köpa ihop ett lag. Det verkar som om spelet till och med blivit sämre sen nyförvärven kom. Handboll är trots allt en lagsport och enstaka individualister lyfter inte ett kollektiv.

Sen kan man konstatera att Alingsås verkar ha osäker form. Kanske har man tränat så hårt under EM-uppehållet att formtoppen dröjer eller finns det någon annan förklaring till varför SM-favoriterna förlorar två matcher i rad?

Det är nog inte bara Guif som kommer att klättra i tabellen. Detsamma gäller nog även Drott och Skövde.

HK Malmö är garanterat glada över poängen idag. Och Ystad fortsätter att spela lika ojämnt. Märkligt!

Sen kan man undra om IFK Kristianstad lekt rommen av sig. Det känns lite som att östskåningarna tappat kraft. Likaså verkar Lindesberg dala i seriesystemet. H43 har nog goda chanser att vinna morgonadagens möte.

Kommentarer
Postat av: LL

Såg att H43 startat en insamling för att behålla Zoran. Självklart bidrar med de 99 kronor som de vill ha trots att man är lika vinröd som en finare flaska bourgogne. Fågan är bara hur jag ska kunna tro på att mitt bidrag på 99 kr går till Zoran när klubben inte ens håller ett löfte till glasmästaren med belopp på 300 000kr?



Du ska ha cred för en mycket bra blogg btw!

2010-02-11 @ 13:03:34
Postat av: Avbytarbänken

Roganovic är värd någon eller några säsonger i en bättre klubb. Lugi vore perfekt, för han håller väl knappast till Malmös SM-guld 2013...

2010-02-11 @ 18:13:16
URL: http://avbytarbanken.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0