Lugi rasar

Förlusten mot Guif idag visar att Lugi helt klart är på väg nedåt. Om inte trenden vänds så kan den tidigare så säkra slutspelsplatsen vara hotad. Matchen på fredag mot Skövde har helt plötsligt blivit riktigt viktig.

Undrar vad det är som hänt? Det kan inte bara vara skadan på "Gummi" som är avgörande. De två senaste derbyförlusterna visade på dålig vilja. Det känns som om Lugi blivit för självsäkra och tappat glöden.


Kommentarer
Postat av: Dodo

Det är den gamla vanliga akademikervisan när det gäller Lugi. Egentligen lite likt min stora hanhunds uppträdande. - Jag är störst, bäst och vackrast! Ska jag verkligen behöva bevisa det, om och om igen? ;) Nu menar jag inte att min hund uppnår någon slags hög intellektuell nivå, utan det är snarare så att det alltid är nära till reptilstadiet. Typ.



Jag tror faktiskt att Lugi har det, om inte bästa, så åtminstone det näst bästa spelarmaterialet av klubbarna i elitserien och man borde faktiskt fortsätta att leverera resultat därefter. En svacka har alla lag, men Lugis svacka är redan nu för djup och för lång. En två matcher, sedan borde man regera igen.



Läs gärna på min blogg vad jag skrev efter Stadskampen på Malmö Arena för ett par dagar sedan. Ord - inga visor, tror jag bestämt man kan säga.

http://snickesnack.se/?p=7

2010-02-18 @ 13:15:06
URL: http://snickesnack.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0