Märklig match

Lugi började lika vilset och passivt idag mot Skövde, som senast mot Malmö, och Skövde ryckte tidigt åt sig en stor ledning. Vi var nog flera i publiken som trodde att det var kört. Men så kom kämpen Kim Johansson in och helt plötsligt tände det till både hos Lugis spelare och publiken. Lugi kämpade sig tillbaka och lyckades ta en ledning som man höll matchen ut. Idag visade Lugi den glöd som man totalt saknat i förlustmatcherna. Men det är något som inte stämmer i anfallsspelet. Även idag så körde man fast alldeles för ofta. Det vill till att man hittar spelet igen om det ska gå bra i det slutspel som känns rätt säkert efter dagens vinst.

Fick en kommentar idag att hade Lars Friis Hansen, som tränar Saudiarabien, varit kvar i Lugi så hade Lugi haft någon SM-titel mer. Det tror jag också. Jag tycker att han är den bästa tränare Lugi haft de senaste åren. Men han var alldeles för professionell för Lugi och ställde för många krav på organisationen. 

Idag ska jag inte klaga på Kim Ekdahl. Han var antagligen lite småkrasslig. Men det fanns gäster i Glasmästarens loge som högljutt klagade på Kim. Jäkligt dålig stil att sitta där i glasburen och klanka på spelare som man egentligen borde stötta.

Men det fanns mer som retade mig. Matchen var trots allt viktig. Det gällde ju att slippa dras in i striden om slutspelsplatsen. Och var fanns då Lugiklacken någonstans idag? Räckte det med tre förlustmatcher för att man skulle vika ner sig? Och var fanns alla sponsorer? Sponsorläktaren var ännu mer gles än vad den brukade vara. Och hur många från Lugis styrelse var på plats? Jag såg bara en.

Nu när jag tillfälligtvis har fler läsare än vanligt, så kanske någon från Lugis ledning läser bloggen. Tänkte därför passa på att återigen ta upp att speakern inte håller måttet. Ett grundläggande krav på en speaker borde vara att publiken kan höra vad speakern säger. Och det kravet uppfyller nuvarande speaker överhuvudtaget inte. Finns det någon som kan höra vad han säger?

Tänkte avsluta lite positivt. Förutom Kim Johansson så var Oscar Jenssen lysande i målet idag. Han var också en bidragande orsak till vinsten. Och publiken var också ovanligt mycket med på noterna. Stundtals var det rätt bra tryck i hallen.






Kommentarer
Postat av: Lena

Tack för din blogg! Hittade den nyss av "misstag". Äntligen ett sant ord om kommentatorn. Hör inte ett skvatt av vad han säger. Jämför med den eminente kommentatorn i H 43. Han är oerhört tydlig.

tack igen och keep on!!

2010-03-05 @ 07:46:36
Postat av: Johan

Jag kan med egen ficka lägga ett bidrag så att man kan få Stoffe att sitta samtliga matcher nästa säsong. Lugi för helvete, gör något åt speaker-biten till nästa säsong. Han är riktigt dålig, har ingen handbollskunskap o sv. NEJ RING STOFFE NU !!!!!

2010-03-07 @ 21:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0