Några kommentarer

Postat av: En i publiken på Guif-Lugi

Vad det gäller Kim Ekdahl så var han jätteblek mot Guif, mållös och var inte ens nära att göra någon balja överhuvudtaget. Han satsade hela tiden men hans steg i sättning kom ingenstans och han var inte till jättestor nytta för sina lagkamrater offensivt heller. Han var okej bakåt ska dock tilläggas. Känns konstigt att Uffe Sandgren går ut och hyllar Kims insats och att han skapade lägen för sina lagkamrater och att Lugi var på väg ur den dåliga trenden. Det märkte inte jag i alla fall.

Ja, vad är det som hänt med Kim? Jag håller med Axnér som skrev att Kim var bättre när han var skadad. Det hela är ett mysterium. Mannen skulle kunna snitta 7-8 mål per match, men just nu fungerar varken han individuellt eller i samspelet med laget.

Det känns inte riktigt ärligt när Sandgren går ut och säger att storförlusten mot Guif var ett steg framåt.

Postat av: vinröd

lugiklacken tackar för berömet. undra bara hur länge vi orkar fortsätta, många kommentarer om att det blir till att flytta till sittplats och vara tysta resten av säsongen om inte laget visar lite mer hjärta. måste ändå säga att matchen mot guif känns som ett steg i rätt riktning och sist man hade tre raka torskar vände man ju på steken ganska rejält. hoppet är det sista ...


Hoppas verkligen inte att ni lägger ner i klacken. Ni har inneburit ett lyft när man går på match i Arenan. Jag hoppas istället att ni växer er ännu starkare och man ska ju inte ge upp bara för att laget går dåligt. Det är ju då laget behöver stödet som mest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0