Nu börjar det bli som väntat

Jag hade före seriestarten tippat Lugi som 7:a och Guif som 4:a. Halvvägs så verkade det som om jag skulle ha tippat helt galet, men nu börjar det bli mer rätt. Lugi ligger 6:a och Guif 5:a. Fast å andra sidan så går Drott betydligt bättre än vad jag trodde.

Ikväll spelar Lugi än viktig match mot Skövde, förlust och man riskerar att bli indragen i kampen om att gå till slutspel. I matchen efter möter man Sävehof borta och den matchen vinner inte Lugi. Jag tror att Skövde vinner ikväll, de har visat bättre form än Lugi efter EM, men mitt hjärta hoppas på vinröd vinst.

Igår vann Sävehof väntat över Alingsås. Det verkar ha varit en hård men välspelad match. Även om Sävehof är i en bra form, så har något hänt med Alingsås. Förr förlorade man inte en jämn match hemma. Om inte förr så tog man då fram fighterviljan. Ja, egentligen så förlorade man aldrig hemma, men nu har man alltså fyra hemmaförluster. Beror den lite svagare formen på att man spelat internationellt? Eller är man inte lika sugna på guld i år eftersom man vann förra året?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0