Observationer

Fick en kommentar från en person som besökte H43: s extra årsmöte. Enligt den tog mötet 15 minuter och det saknades både info och debatt. Var inte det lite konstigt om man tänker efter? En ekonomi i kris och en styrelse som misskött sig och så är det tyst på mötet.

Kristianstad har helt klart många aktiva fans. De är flitiga bloggläsare och kommenterar gärna. Ett tecken på deras aktivitet är den pågående omröstningen som Avbytarbänken har just nu om vilket lag som blir vårens komet. Kristianstad toppar den omröstningen och det speglar ju inte precis hur laget går i serien.

När det gäller Kristianstad så hoppas jag att de vänder trenden. Det känns lite som om de börjar mattas av. Kanske är truppen för tunn. Men de kommer säkert att klara av kontraktet, även om det kan bli tal om kvalmatcher. Jag gillar Kristianstad sätt att spela handboll. Vem kan inte förtjusas över deras inställning, deras fightervilja och rätt snabba handboll? Det är också imponerande hur mycket de får ut av materialet. Men vill man tillhöra toppen i elitserien så behövs det nog några nyförvärv till nästa år.

Det var ju inte helt förvånande att det började gå sämre för OV efter nyförvärven. Men det är ändå märkligt hur ett lag fungerar. Det går inte att bara sätta dit några duktiga spelare, kollektivet är ändå viktigare än individerna. Även om det naturligtvis tar tid att spela in nya spelare så finns det en risk att övriga spelare i laget tror att nykomlingarna ska fixa allt och själva slutar kämpa.

Nu möts ju OV och Kristianstad snart. Det är antagligen OV: s sista chans att undvika nedflyttning.

Jag var ju positiv till arrangemanget "Slaget i Malmö", men när förtjustningen lagt sig så inser jag att det fanns en sak som inte fungerade på Malmö Arena. Serveringen i kioskerna var inte bra. Långa köer, långsam personal som jobbade ineffektivt. Och hur många fick inte beskedet att korvarna eller hamburgarna antingen var slut eller inte färdiga? Så kan det inte fungera när det är dags för VM.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0