OV vs H43

OV: s tunga värvningar Grubanov, Wahlström och Fog hotar helt klart ett H43 som dessutom just nu är extra skadedrabbat. Även om Ian Marko Fog har passerat bäst-före datum så bör han hålla hyfsad elitserienivå. Innebär värvningarna att OV klarar sig undan direktnedflyttningen? Jag är inte helt säker. Mycket beror på hur nykomlingarna kommer in i laget.

När det gäller H43 så är det nog viktigt att få sitt serbiska nyförvärv på plats. Nedflyttningsrisken är stor. Och börjar oron för nedflyttning sätta sig i huvudet så riskerar spelet att bli än sämre. Frågan är om Pelle Käll är kvar nästa säsong även om kontraktet säkras. Även om han har starkt stöd från vissa i klubben så undrar jag om han är kvar. En kommande konflikt är ju att ordförandens son tillhör de duktiga juniorerna. Vad händer om han inte ges plats i A-laget?

Men en sak är säker. Nu börjar det som vi väntat på, flyttströmmen av spelare från Sverige till Danmark börjar antagligen vända eller åtminstone avta. I takt med de ekonomiska problemen i Danmark så blir Sverige mer intressant. I t ex GOG finns ju tre svenskar: Olof Ask, Fredrik Petersen och Kristian Meijer. Kommer någon av dessa att hamna i Sverige?

 

Kommentarer
Postat av: !

"I t ex GOG finns ju tre svenskar: Olof Ask, Fredrik Petersen och Kristian Meijer. Kommer någon av dessa att hamna i Sverige"



Svar:Ja...enligt ryktet på stan är en redan klar.

2010-02-01 @ 20:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0