Uppehåll

Och så har det varit två dagars uppehåll i denna blogg. Hoppas ni ursäktar. Har varit tvungen att jobba och umgås socialt.

Idag så bröts Guifs förlustfria svit. Starkt gjort av Malmö. Helt klart är Proppen mycket taktiskt driven.

Igår så gifte sig Lugis Zanotti. Vigselakten lär ha förrättats i Lunds stadspark. Undrar om det var festligt i leran och snöblasket. Varför måste Zanotti alltid utmärka sig? Undrar vad som driver honom att alltid försöka sticka ut? Undrar hur hans uppväxt har varit? Det lär ha varit flera spelare från Lugi i serveringspersonalen. Det är nog tur att det inte var match för Lugi idag.

Lite skvaller från H43:

Anton Månsson är klar för en tysk klubb. Jag vet vilken men har lovat att inte blogga om det. Men det är en klubb på undre halvan. Han lär ersättas av en ung linjespelare från Sävehof.

Roganovic funderar på det feta erbjudandet från HK Malmö, men verkar ha ett blått hjärta, som gör att han kanske stannar kvar, trots allt.

Men Hampus Svennel lär gå till HK Malmö. Och det är väl inte heller otänkbart att Johannes Sandgren också går dit.

Mattias Söder och Thomas Axnér lämnar klubben.

Och Pelle Käll försvinner ett år i förväg.

Det blir alltså en hel del förändringar i laget.

Och Alingsås undvek sista platsen i Champions League. Det borde vara bra för svensk handboll.

Och så kan vi notera att FC Köpenhamn antagligen försvinner som handbollsklubb. Herrarna går ev över till Kasi-Jespers blivande storlag, även om förhandlingarna ännu inte är avslutade, och damlaget lär läggas ner. Och Anja Andersen börjar redan nu leta efter ny klubb. Det stora frågan är framförallt var damlaget tar vägen, men även var alla herrspelare som inte är välkomna till AG Köpenhamn ska ta vägen.

Skillnaden mellan olika ligor blev tydlig igår när Kiel vann med 15 bollar över Kolding och Hamburg med 8 bollar över FCK. Och FCK lär väl tvåla till Alingsås rejält i sista omgången i Champions League.




Kommentarer
Postat av: Joakim S

Klart vi usäktar! Låt bara inte bloggandet "äta" upp dig.

2010-02-28 @ 21:13:21
Postat av: Maria

Att Axnér lämnar visste vi ju. Och Söder kommer nog ingen att sakna.. eller ens märka att han inte är kvar. Anton visste jag också att han vill vidare. Men både Svännel och Sandgren till HK Malmö?!? Det är inte okej..

2010-03-01 @ 22:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0