Diverse

Galningen Gunnar Prokov fick precis som Frank Löke sitt straff sänkt i handbollens sista instans. Hans nya straff är karantän i ett år och 10 000 Euro i böter. Och klubben Hypo Niederösterreich slipper helt och hållet ifrån bestraffning.

Hoppas att det är en slump att de båda sista domar som Europeiska handbollsförbundet utdömt sedan har mildrats efter det att överklagande inlämnats. Det är lite illavarslande att handbollen har svårt att sätta hårt mot hårt.

Danska TV2 har uppmärksammat att Frankrike, om det vinner i EM, kan bli det första lag som samtidigt är Europa-, Världs- och OS-mästare, sen Danmarks damer lyckades med samma bedrift 1997. Det är egentligt rätt coolt och något som inte ens Sverige lyckades uppnå under guldåren.

Enligt Danske Spil (Danmarks motsvarighet till Svenska spel) tror de flesta tipparna i Danmark på sitt hemland. Det finns en stor risk att danskarna kommer att bli besvikna.

Inför morgondagens Sverigematch känns det bra att Dalibor Doder kan spela, trots att han har en lättare stukning i ena foten.

Nu börjar det kännas att EM kör igång i morgon. Livet blir genast lättare att leva. I morgon räknar jag med att se tre matcher: Danmark som i alla fall kommer att få möta ett tufft (i betydelsen våldsamt spel) motstånd mot Österrike, Tyskland mot Polen i en het tränarmatch och så Sverige mot Slovenien i en trolig nyckelmatch. Kan det bli bättre?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0