GOG igen

Har ännu inte sett det bekräftat om GOG ställde in sina betalningar idag. Men enligt Ekstrabladet skulle detta kunna innebära mer problem för GOG än vad man tidigare trott. Problemet är att GOG antagligen är skyldig det danska handbollsförbundet mer än en halv miljon. Nu spekulerar tidningen i om verkligen förbundet kan låta bli att försätta GOG i konkurs. Hur ska man kunna förklara för andra klubbar att GOG inte behöver betala sina räkningar till förbundet?

Helt klart verkar det däremot att Peter Svensson lämnar GOG och går till serieledarna Bjerringbro-Silkeborg. Och det spekuleras i att Fredrik Petersen kommer att lämna GOG för spanska Valladolid.

Från Danmark kan också nämnas att man tror att Mikkel Hansen lämnar Barcelona och går till AG. Så efter Lars Jörgensen och Joakim Boldsen så väntas alltså en av Danmarks största talanger. Prislappen kan enligt Ekstrabladet hamna i närheten av 10 miljoner DKR. Inte undra på att danska klubbar hamnar i ekonomiska problem.




Kommentarer
Postat av: !

Fredrik Petersen kommer INTE gå till Valladolid.

Läste om kommande nummer av Handbollsmagasinet. Där skall det vara en artikel om en F Petersén. Vet någon vem det är. Perlskog/Hellgren har fortfarande inte lärt sig "Pidders" efternamn. Lika underhållande som att höra Roger Blomqvist försöka uttala Ekdahl du Rietz.

2010-01-05 @ 07:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0