Lite damhandboll

Så här dagen före EM för herrar tänkte jag skriva något litet om elitserien för damer.

Lugis damer är just nu på G. Först vinst mot Sävehof borta, väl för första gången i världshistorien, och nu storseger hemma mot Spårvägen. Men Lugi brukar vara ojämna så ännu är det inte säkert att laget ligger bland de fyra bästa även mot slutet.

Sävehof känns inte lika stabila som tidigare år. Själv är jag mycket tveksam till Bagarns kvaliteter. Det gör att jag också är orolig för landslaget.

Skövde verkar segla iväg som ohotad serieledare.

Unga Skuru satte verkligen Eslöv på plats igår, 33-24 imponerar. Natalie Hagman noterades återigen för många mål.

Det känns som om lagen börjar hamna på rätt position i tabellen. Det skiljer visserligen bara tre poäng mellan platserna 3 och 7 men tabellen verkar ändå börja stabilisera sig.  

Men det är hög tid att göra ett ansiktslyft på damhandbollsajten, www.damhandboll.nu. Sajten känns inte särskilt professionell.


Kommentarer
Postat av: Tuntankarn

Visst är det så, Damhandboll.nu har sett likadan ut de senaste fem-sex åren men frågar du Jan Wigren så lär ingenting hända!

2010-01-18 @ 19:00:37
Postat av: fp

Det är nog ingen större fara med Bagarns kvalitéer. Inte ett enda poängtapp under förra säsongen och två olycksfall i årets arbete.

Sävehofs utspelning av LUGI i det märkliga tvådagarsarrangemanget efter jul, eller den fullständiga manglingen av det förmodade topplaget Skuru visar att man kan om man bara viljan finns.

Förmodligen är det rent av bra för denna vilja att förlora någon gång också.

Sävehof tar guld igen.

2010-01-19 @ 21:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0