Matchen igår och lite om GOG

Först, håller med signaturen "!". Hur svår kan det vara att säga Petersén?

Sen, undrar om inte Fredrik Larsson spelat till sig startposition på V9? Jag tycker att han varit förvånansvärt bra i de första två träningsmatcherna. Får se hur det går idag mot Norge, som blir ett betydligt tuffar motstånd.

Tycker att Sverige glimtvis spelar riktigt bra. Men har också lite svackor i spelet. Hoppas det bara beror på träningsmatchandet så att det inte uppstår i EM också. De senaste turneringarna har ju tyvärr visat att vi inte håller samma nivå matcherna igenom.

Mattias Andersson verkar också spela till sig en roll i EM. Kul med en rutinerad och lurig målvakt. Tycker att han är ett bättre val än Per Sandström, i alla fall just nu.

Och så blev det Kim Ekdahl du Rietz som hamnade i EM-truppen och inte Warvne. Lite förvånande trots allt. Kim har ju inte visat upp sig i träningsmatcherna, vill inte ens själv vara med och är fortfarande skadad. Undrar hur Staffan och Ola resonerar.

Det är härligt att det snart är dags för EM. Men Sverige har hamnat i en tuff grupp. Det kan gå hur som helst.

Enligt dansk media så har GOG ännu inte bestämt sig för att ställa in betalningarna. Beskedet väntas först i eftermiddag. Men redan nu så berättas Kasper Nielsen lämnar för att gå till Zagreb där han blir lagkamrat med "skurken" Löke. Hur gick det med hans bestraffning förresten? Någon som hört något? Säsongen har ju gått mer än halvvägs.


Kommentarer
Postat av: !

Ja, men nu heter han ju inte Petersén :)

Ta bort accenttecknet på e:et.



Ny match ikväll. I like!



2010-01-05 @ 13:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0